Medlemskap och donationer

Afrikaada TeethSavers är i sitt arbete helt beroende av donationer och frivillig arbetskraft. Du kan hjälpa oss genom att bli medlem, genom ekonomiskt stöttning, donera tandvårdsmaterial eller arbeta som volontär.

Privatperson
Bli medlem i Afrikaada TeethSavers! Medlemskap i ATS kostar
300 sek/år. Medlemsavgiften betalas in på konto PG 307094-3. Glöm inte att skriva ditt namn, e-post och telefonnummer på inbetalningen*.

På samma konto som du kan betalar för medlemskap kan du också sätta in ditt ekonomiska bidrag. 

Några av fördelarna med ett ATS medlemskap är:
– Du kan bli volontär
– Du får ATS News (via mail)
– Du får rätt att hyra lägenhet på FIOH compound i Koto, Gambia

När man betalar medlemskap till Afrikaada TeethSavers så blir man också medlem av Gambia Grupperna (då ATS är en del av Gambia Grupperna). Önskar man inte vara medlem av Gambia Grupperna så är bara att meddela detta i samband med inbetalningen.

*Personinformation: som medlem kommer du att registeras i vårt medlemsregister och därmed mottaga information via e-mail. Som volontär godkänner du också att ev synas med bild i vårt informationsmaterial. Vi delar inte din information med externa aktörer.

Det är nu möjligt att bidra till +fluorid-projektet via Gambiagruppernas 90-konto.

För att bidraget ska gå till vårt projekt måste man vid inbetalning ange projektnummer: 9036 och inbetala på PG 9002 387 eller BG 900-2387

Donera från utlandet
Använd IBAN- och Swift-uppgifterna nedan för medlemsbetalningar eller donationer från andra länder än Sverige. När du betalar vänligen meddela oss ditt namn, adress, e-postadress och mobilnummer.
IBAN: SE8095000099604203070943
BIC (Swift): NDEASESS

Donera materiel
Åtgången av tandmateriel och utrustning är hög, särskilt anestesi och nålar. Kontakta oss om du har materiel eller utrustning du vill donera.
En exakt lista över vad vi behöver ges gärna på begäran!


Som tandvårdsklinik
För 1000 sek/år får du ett diplom till klinikens väntrum och informationsmaterial till era patienter. Klinikens namn skrivs på vår hemsida och under året får ni använda ATS loggan på er hemsida.
Vid intresse kontakta oss på info@afrikaadats.com


Företag
För 5000 sek/år (minst två år) läggs er logga ut på vår hemsida och ni får rätt att använda vår logga i ert informationsmaterial. Om så önskas håller vi även gärna föredrag om vårt arbete för ert företags medarbetare!
Vid intresse kontakta oss på info@afrikaadats.com


Beställ en föreläsare
För att beställa en presentation av vårt arbete inom Afrikaada TeethSavers, kontakta oss gärna på info@afrikaadats.com eller ring en av styrelsemedlemmarna.